VIOS nodigt nieuwe muzikanten uit om kennis te maken!IMGP1550 kleiner

Vios nodigt nieuwe muzikale enthousiastelingen uit om eens te komen kennis maken met onze muziekvereniging, bestaande uit een zeer actief Fanfare orkest en een uitgebreide Slagwerkgroep.

Ben je geïnteresseerd om eens te kijken of het bespelen van een instrument zoals Bugel, Saxofoon, Hoorn, Trombone of het Slagwerk iets voor jou is of heeft u al ervaring met een van deze instrumenten, kom dan snel eens kijken tijdens een van onze repetities op maandagavond (Fanfare) of woensdagavond (Slagwerkgroep) vanaf 19.45 uur respectievelijk in de gymzaal van het Dorpshuus (ingang aan de achterkant) en in de basisschool IKC Hei & Bos, of neem contact op met onze voorzitter Hans Berkhof, hans@vehape.nl. Hij is graag bereid met je te spreken over de mogelijkheden.

VIOS heeft leeninstrumenten beschikbaar, mocht je niet over een eigen instrument beschikken en het is ook mogelijk om lessen en begeleiding te krijgen. Dus ga ervoor! Leer een instrument spelen of kom onze gezellige muziekvereniging versterken met uw talent! Samen muziek maken is verslavend fijn en levert alle leden elke maandag- en woensdagavond weer een positief en ontspannen gevoel op, genoeg reden om mee te doen! Je bent van harte welkom!

 

Vios vertelt… Over Jan van Lienden, dirigent slagwerkgroep2021 03 04 14.23.23

In afwachting van betere muzikale tijden, informeren wij onze dorpsgenoten graag over de mensen die bij de Hoenderlose Muziekvereniging VIOS (Vooruitgang is Ons Streven) betrokken zijn. VIOS bestaat al 100 jaar en beschikt over een Fanfare orkest, Slagwerkgroep en een dweilorkest. Vandaag hebben wij een gesprek met Jan van Lienden, al sinds 2014 actief als muziekinstructeur voor onze slagwerkgroep en hopelijk binnenkort weer in actie te zien bij één van de festiviteiten in het dorp.

Lees meer.

 

An Englishman in Hoenderloo: Onze fanfare heeft een geweldige nieuwe dirigent!

VIOS is heel trots om de nieuwe fanfare dirigent aan u voor te stellen. Thomas Lowe is sinds begin november aan de slag en er wordt al druk gerepeteerd voor ons winterconcert op zaterdagavond 28 januari 2023 in het Dorpshuus. 

Lees meer

Agenda

Start Club van 100
Vanaf september 2021 is het mogelijk lid te worden van onze speciale Club van 100, die ons ondersteunt bij het organiseren van alle Jubileum activiteiten, het aanschaffen van nieuwe muziek en het verzorgen van muzieklessen op onze eigen basisschool IKC Hei & Bos in Hoenderloo. Het lidmaatschap geeft recht op gratis toegang voor 2 personen tot alle Jubileum activiteiten inclusief consumptiebonnen, maar we komen op verzoek ook graag spelen op uw verjaardag in 2022! Lid worden is heel eenvoudig: stuur een email naar Clubvan100@vioshoenderloo.nl en wij maken het verder in orde!

Koninklijke Erepenning
Wij zijn heel erg trots dat onze vereniging begin oktober 2021 is onderscheiden met de Koninklijke Erepenning!

Muzieklessen op IKC Hei & Bos basisschool
Wij zijn superblij met de muzieklessen die vanaf september 2021 worden verzorgd door Lydia Nagel, lid van onze Fanfare op de verschillende groepen van onze eigen basisschool IKC Hei & Bos. Er wordt ook gestart met klassenorkesten en de samenwerking met VIOS wordt later ook ingevuld.

 

 

Geschiedenis tijdlijn, scroll naar recht voor het vervolg

100 jarig bestaan! Word lid van onze Club van 100!

2021
2019 - 2019

Winterconcert Winterconcert 2019

Muziek in het groen Muziek in het groen

2014 - 2014
2012 - 2012

AMF AMF play inn VIOS Hoenderloo

Jarige VIOS geeft pracht concert Jarige VIOS geeft pracht concert

2011 - 2011
2010 - 2010

Ereleden Ereleden

Herman Herman nog een keer achter de bas

2009 - 2009
2007 - 2007

Tamboers Tamboers nog steeds voorop

Toespraak Repelaer Toespraak Repelaer (beschermheer)

2007 - 2007
2007 - 2007

Opening muziektent Opening muziektent

Hoenderlose ambassadeurs Hoenderlose ambassadeurs

2006 - 2006
2006 - 2006

Toespraak Repelaer Toespraak Repelaer (beschermheer)

Winteruitvoering VIOS Winteruitvoering VIOS veelzijdig

1993 - 1993
1921 - 1946

History VIOS History VIOS

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiële bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6
New item