De Haan

website

componist

O.C.H.

website

Oranje Comite Hoenderloo

Hoenderloo.nl

website

Info over Hoenderloo

tipboek

website

Serie boeken over muziek en instrumenten

AMF

website

Apeldoornse Muziek Federatie

Mondstukken

website

Mondstukaanmeting voor hout- en koperblazers

Hajo

website

Jeugdvereniging in hoenderloo

8notes

website

Site met gratis bladmuziek

Music-scores

website

bladmuziek

Ouderensociëteit

website

Ouderensoos in Hoenderloo

VIOS nodigt nieuwe muzikanten uit om kennis te maken!IMGP1550 kleiner

Vios nodigt nieuwe muzikale enthousiastelingen uit om eens te komen kennis maken met onze muziekvereniging, bestaande uit een zeer actief Fanfare orkest en een uitgebreide Slagwerkgroep.

Ben je geïnteresseerd om eens te kijken of het bespelen van een instrument zoals Bugel, Saxofoon, Hoorn, Trombone of het Slagwerk iets voor jou is of heeft u al ervaring met een van deze instrumenten, kom dan snel eens kijken tijdens een van onze repetities op maandagavond (Fanfare) of woensdagavond (Slagwerkgroep) vanaf 19.45 uur respectievelijk in de gymzaal van het Dorpshuus (ingang aan de achterkant) en in de basisschool IKC Hei & Bos, of neem contact op met onze voorzitter Hans Berkhof, hans@vehape.nl. Hij is graag bereid met je te spreken over de mogelijkheden.

VIOS heeft leeninstrumenten beschikbaar, mocht je niet over een eigen instrument beschikken en het is ook mogelijk om lessen en begeleiding te krijgen. Dus ga ervoor! Leer een instrument spelen of kom onze gezellige muziekvereniging versterken met uw talent! Samen muziek maken is verslavend fijn en levert alle leden elke maandag- en woensdagavond weer een positief en ontspannen gevoel op, genoeg reden om mee te doen! Je bent van harte welkom!

 

Vios vertelt… Over Jan van Lienden, dirigent slagwerkgroep2021 03 04 14.23.23

In afwachting van betere muzikale tijden, informeren wij onze dorpsgenoten graag over de mensen die bij de Hoenderlose Muziekvereniging VIOS (Vooruitgang is Ons Streven) betrokken zijn. VIOS bestaat al 100 jaar en beschikt over een Fanfare orkest, Slagwerkgroep en een dweilorkest. Vandaag hebben wij een gesprek met Jan van Lienden, al sinds 2014 actief als muziekinstructeur voor onze slagwerkgroep en hopelijk binnenkort weer in actie te zien bij één van de festiviteiten in het dorp.

Lees meer.

 

An Englishman in Hoenderloo: Onze fanfare heeft een geweldige nieuwe dirigent!

VIOS is heel trots om de nieuwe fanfare dirigent aan u voor te stellen. Thomas Lowe is sinds begin november aan de slag en er wordt al druk gerepeteerd voor ons winterconcert op zaterdagavond 28 januari 2023 in het Dorpshuus. 

Lees meer

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiële bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?