VIOS speelt weer!Foto_repetitie_1.jpg

Wist u dat wij graag komen spelen op allerlei feesten en partijen? 

Wanneer er iets te vieren is, dan is ons orkest of onze slagwerkgroep graag van de partij. Viert u uw verjaardag of is er een jubileum? Wij stemmen ons repertoire op de gelegenheid aan. Ook ons dweilorkest 'De Buntbloasers' komt ook graag uw feest opluisteren, met aanstekelijke, populaire muziek. 

U bepaalt zelf welke financiĆ«le bijdrage u aan onze vereniging levert, dat mag een bescheiden bedrag zijn, waarmee wij weer nieuwe muziek kunnen aanschaffen en de jeugd kunnen voorzien van instrumenten en muzieklessen op school. 

We kunnen ook hulp gebruiken van vrijwilligers die tijdens onze activiteiten willen helpen alles in goede banen te leiden. Vindt u het leuk om actief aanwezig te zijn bij een van onze evenementen, neem gerust contact op met onze voorzitter, Hans Berkhof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast heel erg bedankt en tot bij een van onze geplande festiviteiten!

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiƫle bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?