IMGP8030De Nieuwjaarsreceptie van VIOS 2010 was wel een heel bijzondere bijeenkomst.  Niet alleen was er een feestelijke stemming vanwege het nieuwe jaar, maar  vooral ook door een heel bijzondere gebeurtenis: het huldigen van 4 ereleden.

De voorzitter sprak hen toe en memoreerde dat deze mensen echte VIOS-leden zijn, leden die heel lang actief zijn geweest en die heel veel voor VIOS gedaan hebben.

Herman van Hunen (65 jaar lid) heeft  vele jaren papier ingezameld, en heeft zich nu  in samenwerking met zijn hele familie op het oud ijzer gestort. Zo levert hij een fantastische bijdrage aan de kas van VIOS.

Evert Beekman  (65 jaar lid) was lange tijd penningmeester, was actief in  de VAB band en heeft ook nog vele leerlingen opgeleid.

Tonny Nijkamp was ook jarenlang opleider van leerlingen en was daarnaast de motor achter de VAB band. Daarbij stond hij ook altijd klaar om instrumenten, de saxofoons met name, te onderhouden en te  repareren.

Chris Staal tenslotte heeft ook vele leerlingen opgeleid en heeft regelmatig de dirigent vervangen  indien nodig.

Zonder mensen als deze vier leden kan een vereniging niet voortbestaan. Daarom wil VIOS hen niet verliezen nu ze geen muziek meer maken, maar juist extra in het zonnetje zetten vanwege hun grote verdienste voor de vereniging.  Daarom zijn ze tot erelid benoemd en kregen ze onder luid applaus de bijbehorende spullen uitgereikt.  De nieuwjaarsreceptie kreeg dus een bijzonder feestelijk tintje, zowel voor onze kersverse ereleden alsook voor de vele aanwezigen die van de huldiging getuige waren!

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiƫle bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?