wpf890a69aSamenwerking VIOS (Hoenderloo) en PJB (Beekbergen ) in het project MUZIEK IN HET GROEN

Twee muziekverenigingen willen de jongeren uit hun dorp gaan laten kennismaken met muziek en het bespelen van een muziekinstrument.
Daartoe zal samenwerking met de plaatselijke scholen worden gezocht. Het cooperatiefonds van de RABObank vindt het project maatschappelijk zinvol en goed opgezet. Daarom is een financiƫle steun toegezegd van 15000 euro.

De verenigingen zijn hier ontzettend blij mee en gaan er alles aan doen om het project te laten slagen. Daarmee hopen zij natuurlijk tevens op betere instroom van jongeren in de orkesten en tamboergroep.

Op de foto de ontvangst van de cheque. van links naar rechts
Sjanie Wortman (voorzitter VIOS) Henk van Leeuwenkamp (PJB ) en Edith van Calcar (VIOS) , indieners van het project.

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiƫle bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?