Welkom op de donateurspagina van muziekvereniging VIOS in Hoenderloo! Item 5

Er zijn verschillende manieren om betrokken te raken bij onze muziekvereniging. Ten eerste stellen wij het heel erg op prijs wanneer u aanwezig bent tijdens onze voorstellingen en evenementen, maar wij kunnen ook altijd wat extra handen gebruiken bij het organiseren daarvan! Vindt u het leuk om actief aanwezig te zijn bij onze activiteiten en wilt u ons helpen deze in goede banen te leiden, neem dan even contact op met onze voorzitter Hans Berkhof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hij legt u uit wat de mogelijkheden zijn.

Maar wij kunnen zeker ook financiële hulp gebruiken om meerdere redenen. Wij willen soms graag nieuwe muziek aanschaffen, zodat ons repertoire steeds wordt vernieuwd, maar wij willen ook graag aan de slag met muzieklessen voor onze jeugd op de basisschool IKC/Hei & Bos. Daarnaast is het ons doel om leuke evenementen te organiseren waarbij we zoveel mogelijk dorpsgenoten en andere gasten laten genieten van onze muziek! Hieronder staan 3 manieren waarop u ons kunt steunen:

Word lid van onze Club van 100!Item 4

Vios Hoenderloo bestaat dit jaar exact 100 jaar! Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar ook om samen met u te vieren. Wij willen in het najaar van 2021 meerdere feestelijke evenementen organiseren waarbij u aanwezig kunt zijn. Om dit goed en op een onvergetelijke manier te kunnen organiseren hebben wij wat financiële hulp nodig en daarom is de Club van 100 in het leven geroepen. Wij nodigen 100 mensen uit die allen bereid zijn om precies eenmalig 100 euro over te maken op onze bankrekening. Deze mensen krijgen natuurlijk wel een speciale plek bij onze evenementen en zij worden goed in de watten gelegd! 

Lid worden is heel eenvoudig, maak 100 euro over op de bankrekening van onze vereniging 'VIOS Hoenderloo' onder vermelding van 'Club van 100', en eventueel uw emailadres NL69 RABO 0306 0020 94. Of stuur gerust een mail naar onze penningmeester Johan Berkouwer om u aan te melden, hij legt u de mogelijkheden als lid, donateur of sponsor graag uit. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Word onze donateur!

Al voor een klein bedrag per jaar bent u betrokken bij uw lokale muziekvereniging. U kunt ook met cash geld een bijdrage leveren, want wij brengen elk jaar de donateurskaarten rond aan alle mensen die ons op deze manier ondersteunen. Laat u even weten aan onze penningmeester wanneer u graag een donatie wilt doen.  Hij neemt u dan op in het bestand. Donaties zijn al mogelijk vanaf 5,00 euro per jaar, dus aarzel niet en steun ons en u kunt er op rekenen dat wij ons best zullen doen u meerdere keren per jaar van onze mooie muziek te laten genieten! Ook doneren is heel makkelijk. U kunt uw bijdrage gewoonweg overmaken op de bankrekening van onze vereniging 'VIOS Hoenderloo' onder vermelding van 'Club van 100', en eventueel uw emailadres NL69 RABO 0306 0020 94.

Wordt u onze sponsor?

Natuurlijk is het ook mogelijk om onze activiteiten bij te staan als sponsor. Er zijn verschillende mogelijkheden om VIOS Hoenderloo als bedrijf te ondersteunen. Neemt u gerust per email contact op met onze voorzitter Hans Berkhof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hij is graag bereid de mogelijkheden toe te lichten. 

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Word lid van de Club van 100!

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiële bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?