10-12-2022
Het gaat goed met onze muziekvereniging VIOS! Na de viering van het 100-jarig bestaan is de vereniging volop in beweging en het aantal actieve muzikanten in Hoenderloo blijft groeien. We zijn ontzettend blij met al die enthousiaste nieuwe leden en stellen hen graag aan u voor: (Van links naar rechts op  foto) VIOS leerlingen november 2022
Op de eerste plaats hebben Devin Plant en zijn moeder allebei de hoorn opgepakt en zij spelen sinds kort volop mee tijdens de repetities. Het is een enorme luxe om nu 3 hoorns te horen in het orkest!
Tilly de Boer is onlangs in ons mooie dorp komen wonen en zij zag onze fanfare samen optreden met de blokfluitgroep in juni en werd meteen enthousiast. Zij is, mede door haar conservatorium achtergrond een hele fijne aanvulling bij de altsaxofoon sectie. 
Daarnaast is Sanne Oostendorp alweer een tijdje actief op de bugel en zij loopt zelfs al mee in onze optochten, zoals die voor Sinterklaas op 13 november, dat is zo stoer, want dat valt echt niet mee!   (Op zaterdag 18 December 2022 heeft Sanne haar A-examen gehaald!!)
 
Ook de slagwerkersFoto 2 Arno Wilbrink worden niet vergeten en die kunnen nu intussen ook rekenen op het enthousiasme van Arno Wilbrink op de grote trom. Ook hij liep al mee in de Sinterklaas optocht.
 
Tenslotte hebben de muzieklessen van Lydia Nagel op de basisschool ook hun vruchten afgeworpen, want zowel Lucas als Fenna volgen nu blokfluitlessen bij haar en wie weet dat zij straks ook de overstap kunnen maken naar een fanfare instrument! Het is trouwens natuurlijk ook een voorrecht om een eigen muziekdocente in ons dorp te hebben.Foto 3 Lucas en Fenna
 
Al met al zijn dit hele bijzondere ontwikkelingen, want veel dorpen en orkesten kampen met kleinere aantallen muzikanten, maar het blijkt dat muziek wel heel erg leeft in Hoenderloo en laten we dit met elkaar zo houden, het brengt zoveel plezier aan ons allemaal! 

Mocht je nu denken, ik wil ook wel graag een instrument leren spelen of je hebt in het verleden al eens gespeeld, trek gewoon de stoute schoenen aan en neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen met instrumenten, lessen en begeleiding en je bent echt van harte welkom! Neem gerust contact op met Vera Solleveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiƫle bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?