vios met kerkrade 2019Wat was het genieten gisteravond in 't Dorpshuus. Twee orkesten met zeer enthousiaste en capabele dirigenten gaven een gezamenlijk concert. 

 VIOS Hoenderloo was gastheer van St. Callistus uit Kerkrade, die een weekend op toer is. Beide orkesten hebben bewezen dat het heel goed kan dat een harmonie (St. Callistus) en een fanfare (VIOS) prima samen kunnen spelen. 

Nadat de gasten uit Kerkrade voor de pauze een fantastisch concert gaven was het na de pauze de beurt aan de gastheren en -vrouwen. Het verschil tussen een harmonie en een fanfare was duidelijk te horen. Dirigent Ferry Logister wist alles uit zijn muzikanten te halen en het klonk dan ook als een klok. Ze legden de lat wel hoog voor VIOS, die het allereerste concert gaf onder de vakkundige leiding van de nieuwe dirigent Luuk de Bakker, die nu een half jaartje VIOS begeleidt. Maar ze brachten het er prima van af!

Aan het einde van de avond werd het publiek helemaal muzikaal getracteerd, toen beide korpsen samen twee nummer speelden. Een complitaie van nummers van Bon Jovi en de prachtige mars Arnhem. Overdag hadden de verenigingen dit samen ingestudeerd en hoe mooi is het als twee orkesten met een bezetting van zo'n 60 mensen samen spelen. Werkelijk prachtig. Wat een muzikaal cadeau!  klik hier om de mars Arnhem te beluisteren.

Klik hier voor meer foto's.

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiƫle bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?