VIOS speelt weer en nodigt u uit voor de Club van 100!Foto_repetitie_1.jpg

Na een lange onderbreking mochten we maandag 7 juni en woensdag 9 juni eindelijk weer van start! Het was een feest om elkaar weer te zien en weer samen muziek te maken in ons Dorpshuus. De Hoenderloose fanfare is dus weer op maandagavonden aan het repeteren onder leiding van de enthousiaste dirigent Luuk de Bakker en op woensdagavonden is onze slagwerkgroep actief onder leiding van onze ervaren instructeur Jan van Lienden. Het klonk bij beide groepen trouwens helemaal niet gek voor zo’n eerste keer, Luuk en Jan waren zeer tevreden, er is dus blijkbaar volop geoefend tijdens de lange pauze!

Het doel van de repetities is nu toch wel om serieus werk te maken van de viering van ons 100-jarig bestaan dit jaar. We hebben meerdere activiteiten op het programma staan voor de tweede helft van dit jaar en wij hopen dat u daar allen bij aanwezig zult zijn om dit heugelijke feit samen met ons te vieren. Wij kunnen al wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen, we willen namelijk graag nieuwe muziek aanschaffen, met de jeugd aan de slag en onvergetelijke evenementen organiseren! Wilt u ons ook helpen dit voor elkaar te krijgen? Word dan lid van onze Club van 100, dan bent u echt betrokken bij uw lokale muziekvereniging!

Wij zijn op zoek naar 100 mensen die bereid zijn om eenmalig 100 euro te doneren om onze vereniging een goede steun in de rug te geven. Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld. Lid worden van de Club van 100 is heel eenvoudig. Maak 100 euro over op de bankrekening van onze vereniging onder vermelding van uw emailadres NL69 RABO 0306 0020 94 en u staat meteen genoteerd als lid. Of stuur gerust een mail naar onze penningmeester om u aan te melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kunnen ook hulp gebruiken van vrijwilligers die tijdens onze activiteiten willen helpen alles in goede banen te leiden. Vindt u het leuk om actief aanwezig te zijn bij een van onze evenementen, neem gerust contact op met onze voorzitter, Hans Berkhof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast heel erg bedankt en tot bij een van onze geplande festiviteiten!

Wij bestaan 100 jaar! Word lid van onze Club van 100!

Onze VIOS muziekvereniging bestaat dit jaar precies 100 jaar en wij willen dat graag met u vieren! U kunt ons helpen door lid te worden van de Club van 100 door 100 euro over te maken naar onze rekening. Wij organiseren graag nieuwe activiteiten en schaffen nieuwe muziek aan om het 100-jarig bestaan onvergetelijk te maken!

Club van 100

Wij zijn heel blij met onze donateurs! Word ook donateur!

Wij stellen het zeer op prijs als u betrokken bent bij onze muziek, onze optredens bezoekt en ons ondersteunt met een bescheiden financiële bijdrage. Op deze manier kunnen wij onze naam waarmaken: Vooruitgang is ons Streven!

Word donateur!

Wilt ons helpen als sponsor?

Onze sponsoren hebben een speciale rol bij onze muziekvereniging. Wij worden op allerlei verschillende manieren geholpen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze muziek! Wilt u ons ook helpen als sponsor? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook sponsor worden?